Pulsar este un artist din Bârlad, în vârstă de 26 de ani, care s-a alăturat salonului, mai întâi ca învățăcel, iar din noiembrie 2016, ca artist tatuator cu drepturi depline.

El a facut clasele 9-11 la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad, însă văzându-și potențialul artistic se mută la Liceul Pedagogic „Alexandru Vlahuță” la profilul vocațional Arte Plastice, secția Pictură.

Primul său contact cu arta l-a avut prin intermediul fenomenului graffiti, iar împreună cu bazele sculpturii, extensia către tatuaje a venit foarte natural, tatuajul fiind, pentru el, una dintre cele mai complexe forme de sculptură.

Astăzi Pulsar, pe lângă tatuaje, își ocupă timpul cu pictură, sculptură, grafică digitală, graffiti, street-art și lucrări murale, uneori cochetând și cu muzica hip-hop.

Volatilitatea de stiluri și domenii artistice în care se manifestă îl face pe acesta un artist complex, iar ca tatuator reușind să redea stiluri diverse, de la black work, dotwork, black and grey, color și până la neotradițional și chiar suprarealism.